Dansklass för Annelie Ceder

RoundPhoto_Aug192019_143829Annelie Ceder har flera års erfarenhet av dans från både rena dansklasser samt danspass. Vad är då skillnaden på ett danspass och en dansklass? Ett danspass är ett motionspass med samma enklare danssteg vid varje tillfälle. En dansklass är en kurs där du lär du olika koreografier steg för steg. Annelie arbetar i dansklassen med olika dansstilar som afrodance, dancehall, streetdance. Dansklassen börjar med enklare uppvärmningsdans, arbete med koreografi och avslutas med ett kortare yogapass. Fokus ligger på att det ska vara roligt att dansa, inte att man ska vara ”duktig”. Dansklassen riktar sig till vuxna och ungdomar som är minst 14 år. Klassen kräver inte tidigare erfarenhet av dans.

Antalet platser är begränsade och det är först till kvarn som gäller. Om klassen är full, ställs du på väntelista och erbjuds en plats vid eventuella avanmälningar. Du förväntas delta på samtliga tillfällen under terminen för att kunna hänga med i arbetet med koreografierna. Du behöver därför höra av dig vid förhinder på aktuellt tillfälle och avanmäla dig om du inte avser att börja/fortsätta klassen.

Är du intresserad gör du en anmälan till Annelie Ceder: cedersdansyoga@gmail.com.
Vid anmälan anger du namn och ålder. Om du får en plats på kursen får du en bekräftelse på din angivna mailadress. Om du anmäler dig förväntas du komma på dansklassen. Om du inte vill ha kvar din plats av någon anledning måste du avanmäla dig, så att platsen kan ges till någon annan. I ditt terminskort för vt -19 ingår denna dansklass liksom alla andra pass.

Söndagar 17.00-18.30 i Vasaskolans gympahall, Strängnäs