Företag, Förening och Evenemang

 Företag

Föreställ dig att alla din anställda är glada, starka och friska… Vilken succé!

Vi är anslutna till Min friskvård. Det är ett enkelt system samtidigt som det är mångsidigt och fungerar antingen via mobil app eller med fysiska kuponger. Den bidrar till att fler anställda nyttjar sitt friskvårdsbidrag, vilket ger friskare personal och ett hälsosamt och mer framgångsrikt företag. Är inte ni anslutna på din arbetsplats så det är något vi varmt rekommenderar.

Min friskvård

 

 

 

Föreningar

Vi jobbar också med föreningar och sportlag som är intresserade av extra träning, som Åker/Strängnäs HC Team 03-killar. Till laget har vi skapat ett specialanpassat fysprogram som vi kör en gång i veckan. Vi kan även hålla i uppvärmning inför start av t.ex. maratonlopp eller andra sportevenemang.

aker-strangnas-hockeyBehöver ni hjälp med träning i ert lag eller förening? Hör av er så hittar vi på något bra för just er.

 

Evenemang

Ska du dra ihop en möhippa, svensexa anordna kalas, fest eller något annat event? Då behöver du lite trevliga aktiviteter under dagen! Vi ordnar det! Allt från en skön Yogaklass, svängig salsa till ett tufft boxningspass eller en klurig hinderbana. Endast fantasin sätter gränser. Kika på vårt passutbud för lite inspiration och kontakta oss så hjälper vi till med förslag och upplägg utifrån dina behov.