stationsträning

oves pass

Detta är ett pass där vi efter gemensam uppvärmning arbetar stationsvis. Tidsintervallerna är 30/30 sekunder. Som utrustning i stationerna används gummiband, viktplattor, hantlar, skivstänger och egen kroppsvikt. Fokus på ben, rygg och bål. Välj intensitet efter egen förmåga. Välkomna!

Passet går på måndagar 19:30-20:45 i Finningeskolans gympahall.

ledare: ove

nicklas pass

Ett pass med tio till tjugo olika stationer där vi går igenom kroppen och tränar styrka samtidigt som vi får igång flåset. På varje station tränar vi ca 40 sekunder. Vi använder oss av en del redskap men många övningar utgår från vår egen kropp och självklart väljer man sin egen nivå med pepp från ledare samt musiken. Vi kör både upp- och nedvarvning tillsammans. 

Passet går på onsdagar kl 19:00-20:00 i Åkerskolans gympahall.

Se hela shemat här

ledare: Nicklas

Josefines pass

Varierad styrketräning med lite av varje. Jag har två olika upplägg som vi varierar mellan vecka för vecka. Det ena är stationsträning med fokus styrka där övningarna varierar men mycket fokuserat på att stärka områden där många är svaga pga stillasittande arbete, till exempel rygg och baksida. Det andra är mer tabata-liknande med mer högintensiv träning kombinerat med styrkeövningar. Ett upplägg som ger utrymme för att bli ordentligt trött om man vill det men också låter alla, oavsett träningsnivå, vara med och utvecklas i sin takt.

Passet går på lördagar kl 09:00-10:00 i Åkerskolans gympahall.

Se hela shemat här

ledare: josefine